Jobba med oss


För dig med kompetens och drivkraft finns det möjligheter hos HRB

Läs två av våra projektledares resa på företaget

 

                                     MICHEL
                                    Avdelningschef/P
rojektledare, HRB Service

”Via rekommendationer sökte jag mig till HRB Service där jag sedan fick anställning. De flesta arbeten HRB arbetar med är vattenskador samt brandskador och dessa områden var helt nya för mig, något som jag tyckte var mycket lärorikt.

Efter sex månader som snickare på HRB sökte jag mig vidare inom företaget och fick rollen som arbetsledare. En utmanande och framförallt rolig roll där jag fick arbeta mycket med personalutveckling, planering och kundkontakt. Efter ytterligare ett år hade jag nya mål och sökte tjänsten som projektledare, denna tjänsten har jag haft i ca 2 år och nu har jag även fått möjligheten att ta mig an rollen som avdelningschef/projektledare på söderkontoret. 

HRB service är företaget som verkligen vill satsa på sin personal! De står för utveckling och hög kompetens inom sitt område och de värnar om sin personal. Här finns det möjligheter att utvecklas oavsett om man kommer som lärling eller har tidigare erfarenhet.”

JESPER
Projektledare, HRB Service

Jag började på HRB Service år 2018 som snickare med mål att kunna utvecklas tillsammans med företaget.

Cheferna och kollegorna gav mig bra vägledning och stöd vilket gjorde att jag snabbt lyckades ta klivet till att bli Arbetsledare. Efter ca ett år som arbetsledare började jag utbilda en ny arbetsledare som skulle ta över mitt arbete så att jag kunde gå vidare till mitt nästa mål – projektledning. HRB har gett mig bra vägledning och ett stort stöd vilket har gjort att jag snabbt lyckats i min nya position.

Jag är glad över att ha hittat ett företag som haft möjligheten att låta mig växa i olika roller med både utbildning och vägledning.

 


 

HRB är ett växande team som alltid har plats för kompetenta kollegor

 

Vi har plats för snickare, arbetsledare, projektledare och rivare. För att kunna söka behöver man uppfylla vissa kriterier, nedan följer lista över respektive rolls krav:

Snickare

Inneha B-körkort
Yrkesbevis eller motsvarande kunskaper
Kunskap om branschregler i badrum
5års erfarenhet av snickeri
Svensktalande
God arbetsmoral

Projektledare

Inneha B-körkort
Kan kalkylera i MEPS 2.0
Arbetat med försäkringsärenden i minst 1år
Arbetat i branschen
God planering och struktur-förmåga
God planering och struktur-förmåga
Svensktalande
God arbetsmoral

Kontakt

08-39 09 24
info@hrbservice.se
Lyftkransvägen 3, 142 50 Skogås

Färögatan 4, 164 40 Kista