Förvaltare

Förvaltare

Vi arbetar idag med både mindre och större förvaltare i Stockholms regionen, vi söker hela tiden efter nya beställare och vi har stor kunskap inom området.

HRB hjälper till med allt från mindre serviceuppdrag som att byta en dörr till stora fasadrenoveringar och stambyten. Vi har stor erfarenhet inom försäkringsärenden och hjälper dig som förvaltare med detta om så önskas.

Förvaltare som vi arbetar med idag är SBC, Nordstaden, HSB, D.Carnegie med flera.

Behöver Du som förvaltare hjälp med ett uppdrag, då finns vi tillgängliga!

Kontakta oss

Vår arbetsprocess

Steg 1

Samla in information

Alla arbeten börjar med en vision om förbättring, vi sätter oss tillsammans och går igenom exakt vad ni som kund vill uppnå och vilket just ert behov är.

Steg 2

Analys av önskemål

Vi analyserar era önskemål och levererar ett kostnadsförslag för era begärda förändringsarbeten. Tidplaner och delmål sätter vi även under denna fas.

Steg 3

Genomförande

This is where the magic happens! Vi genomför överenskomna uppgifter enligt tidplan.

Steg 4

Leverans

När arbetet har slutförts besiktar vi dem utförda aktiviteternas kvalitet och intygar arbetets garanti och legitimitet.

Våra senaste projekt

Färdigställd danslokal

I danslokalen har det varit en vattenskada, vi har då rivit ut och torkat hela lokalen för att sen återställa allt med nytt golv.  […]

Läs mer

Översvämning i skyddsrum

Efter en översvämning i en stor lokal som används som skyddsrum så har rivning och torkning utförts enligt tidsplan, just nu pågår återställning för fullt. […]

Läs mer

Lediga tjänster

HRB Service är ett innovativt och dynamiskt företag som alltid är i behov av kompetenta människor som kan hjälpa oss att utvecklas.

Jobba hos oss

Kostnadsfri konsultation

Är du i behov av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar alltid kostnadsfria konsultationer till alla våra kunder.

Kontakta oss

Kontakt

08-39 09 24
info@hrbservice.se
Lyftkransvägen 3, 142 50 Skogås

Färögatan 4, 164 40 Kista