Covid19

Vi på HRB tar ansvar och gör vad vi kan för att minska smittspridningen av Covid-19.

För att våra medarbetare ska kunna jobba effektivt och följa tidsplanen så är det viktigt att även våra kunder följer rekommendationerna. Det är viktigt att vi tillsammans håller oss uppdaterade och följer myndigheternas rekommendationer.

I nuläget är bland annat rekommendationerna dessa:

  • Håll minst 2 meters avstånd
  • Undviker handskakningar
  • Tvätta händerna med tvål och vatten, i minst 20 sekunder
  • Rör inte vid ögon, näsa eller mun
  • Uppsök sjukvård om du har feber, hosta eller svårt att andas

Har man möjlighet så ser vi gärna att man inte är hemma under tiden våra hantverkare är hos er. Kan man inte vara hemifrån av någon anledning så vill vi gärna att man inte är i samma rum som vi arbetar i.

Vid besiktningar av skador ber vi er hålla avstånd, har man symptom så ser vi gärna att ni bokar om tiden. Projektledare har alltid med sig mask/handskar. Vänligen informera innan besök om du har några speciella önskemål när vi kommer ut till dig.

Sedan pandemin startade har vi på HRB bibehållit produktkvaliteten och fortfarande levererat projekt med god kvalité. Vi är glada att vi tillsammans fortsätter att leverera fina projekt och vi uppskattar allas insatser i denna speciella tid.

Tack till alla våra kunder, samarbetspartners, underentreprenörer och fantastiska medarbetare för att vi tillsammans kämpar mot att minska smittspridningen men fortfarande leverera!

För mer information kontakta huvuddisken: info@hrbservice.se

Kontakt

08-39 09 24
info@hrbservice.se
Lyftkransvägen 3, 142 50 Skogås

Färögatan 4, 164 40 Kista