Jobba med oss

Lediga tjänster

 
Snickare till Norrort & Söderort

2018-10-31

HRB söker alltid nya guldklimpar till HRB-teamet. Vi söker erfarna snickare med kunskap och erfarenhet inom försäkringsärenden. Du som söker ska ha koll på branschreglerna och vara lösningsfokuserad. HRB snickaren stöter på många olika försäkringstagare med olika förutsättningar, HRB snickaren ska därav vara serviceminded och inge företroende i yrket.
Arbetet som hantverkaren utför skall vara yrkesmannamässigt utfört och detta kommer att kontrolleras under provanställning.

Anställningsform: Provanställning 6 månader, med möjlighet till Tillsvidareanställning.
Löneanspråk: Kollektivavtalade löner.
Område: Storstockholm, främst Norrort
Krav:
B-Körkort
Svensktalande
Arbetat med försäkringsärenden eller liknande ROT-arbeten
Yrkesbevis eller likvärdiga kunskaper.
(Vid likvärdiga kunskaper ges den sökande möjlighet att validera för
att få ut ett yrkesbevis.)

Vart skickar jag mitt CV?
info@hrbservice.se

 
 
Projektledare byggrelaterade försäkringsskador, Stockholm

2018-08-21

Vi söker Endast rutinerad projektledare med inriktning i byggrelaterade försäkringsskador.

Kraven är att Du arbetat med MEPS alternativt bättre program, idag arbetar vi med MEPS 2.0, du ska även inneha B-körkort. Detta är alltså krav för att skicka in en ansökan.

Vi har två projektledarplatser att fylla, ena platsen är till Söderkontoret och den andra till Norrortskontoret, dessa är även våra olika arbetsområden av Stockholm.

Vi söker dig som vill växa med oss för att bli störst i Stockholm. Med detta mål och den ansvarsrollen projektledaren har skall man veta att detta arbete är mer än ett 7-16 arbete. Du ska ha viljan och ambitionen att driva projekt, personal och teamet framåt och i mål, med det förstå att hårt arbete ger belöning.

Vi erbjuder en individuell fast månadslön med ett bonuspaket som växer med tiden, detta är bättre än vad våra konkurrenter kan erbjuda.
Man får välja sin egen tjänstebil för 7,5 basbelopp. Friskvårdstillägg, mobil, bidrag för terminalglasögon mm. ingår för att underlätta arbetet.

Vi erbjuder också högt i tak, bra arbetskollegor och möjligheten att göra skillnad; kan du ge oss en orsak till varför just du behöver en luftballong till arbetet – då ordnar vi det. Inget är omöjligt.

Är du rätt person?

Vart skickar jag mitt CV?
info@hrbservice.se

 


Kontakt

08-39 09 24
info@hrbservice.se
Lyftkransvägen 3
142 50 Skogås