Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar

Ett flertal föreningar har lagt sitt förtroende hos HRB. Diverse återkommande uppdrag BRF:er behöver hjälp med är försäkringsärenden, dränering av fastighet, 25 årig underhållsplan för fastighet samt händelser som varit omöjliga att förutse.

Vi vet att underhålla en BRF kan vara svårt och att oförutsägbara problem uppkommer, vi är där för att hjälpa dig!

Kontakta oss

Vår arbetsprocess

Steg 1

Samla in information

Alla arbeten börjar med en vision om förbättring, vi sätter oss tillsammans och går igenom exakt vad ni som kund vill uppnå och vilket just ert behov är.

Steg 2

Analys av önskemål

Vi analyserar era önskemål och levererar ett kostnadsförslag för era begärda förändringsarbeten. Tidplaner och delmål sätter vi även under denna fas.

Steg 3

Genomförande

This is where the magic happens! Vi genomför överenskomna uppgifter enligt tidplan.

Steg 4

Leverans

När arbetet har slutförts besiktar vi dem utförda aktiviteternas kvalitet och intygar arbetets garanti och legitimitet.

Våra senaste projekt

Brandskadad fasad

Ännu ett försäkringsärende, en del utav fasaden och flera balkonger påverkade av en brandskada och nu i behov av renovering av HRB snickarna, samt sanering av flera lägenheter av HRB Sanerarna! […]

Läs mer

Takarbete, Johanneshov

Investera för framtiden! Ny renoverat tak i Johanneshov där solceller nu är på plats och ska installeras. Bra för miljön och föreningens plånbok! 1 april började ställningen byggas för arbetet. 8 april utfördes besiktning av ställning och start med att riva taket. 22 april för-besiktning av färdigt tak. Nu är slutbesiktning av taket utfört, solcellerna […]

Läs mer

Lediga tjänster

HRB Service är ett innovativt och dynamiskt företag som alltid är i behov av kompetenta människor som kan hjälpa oss att utvecklas.

Jobba hos oss

Kostnadsfri konsultation

Är du i behov av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar alltid kostnadsfria konsultationer till alla våra kunder.

Kontakta oss

Kontakt

08-39 09 24
info@hrbservice.se
Lyftkransvägen 3
142 50 Skogås